Фонд гарантування вкладів презентував просвітню сторінку з фінансової грамотності «Путівник по заощадженнях»

01.11.2023

ПРЕСРЕЛІЗ    

31 жовтня, в рамках заходів Всесвітнього дня заощаджень – 2023, Фонд гарантування вкладів презентував просвітню сторінку з фінансової грамотності «Путівник по заощадженнях».

Ця сторінка містить корисні поради та практичні рекомендації, які допоможуть краще розуміти особисті фінанси та ухвалювати ефективні фінансові рішення.

Ідея створення просвітньої сторінки з фінансової грамотності «Путівник по заощадженнях», як дороговказу для кожного, хто цікавиться світом фінансів, виникла під час реалізації Фондом просвітніх проєктів з фінансової грамотності та роботи з освітянами і студентською молоддю.

Незалежно від того, чи ви складаєте власний фінансовий план життя та шукаєте спосіб заощадити для реалізації фінансової мети чи просто хочете покращити свій рівень фінансової грамотності, цю просвітню сторінку створено, щоб допомогти вам у цьому.

Отже, віримо, що «Путівник по заощадженнях» стане вашим надійним провідником у світі особистих фінансів для фінансової стійкості та власного добробуту.

Познайомитися з просвітньою сторінкою з фінансової грамотності «Путівник по заощадженнях» можна на спеціальному лендингу за посиланням: https://savingsday.fg.gov.ua   

Досягайте фінансових мрій з нашою просвітньою сторінкою з фінансової грамотності «Путівник по заощадженнях»!

Разом ми зробимо впевнені кроки до вашого фінансового добробуту!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter