Представники Фонду гарантування провели тренінг для безробітних

17.12.2018

тренінг для безробітніх 1В Печерській районній філії Київського міського центру зайнятості відбулися тренінги для безробітних «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», які проводили фахівці Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Під час першого тренінгу присутні отримали базові знання про основні банківські та небанківські послуги (кредити, депозити, платіжні картки та рахунки тощо). Крім того, окрему увагу було приділено необхідності формування та ефективності використання особистого резервного фонду. Особливу зацікавленість викликала інформація про те, як правильно вести бюджет у кризовий період, викликаний втратою джерела доходу.

Під час другого тренінгу учасники систематизували та доповнили свої знання щодо класифікації депозитів та умов вкладів, а також ознайомилися з основними нормами законодавства щодо гарантування  вкладів фізичних осіб

За відгуками учасників тренінгу, участь у    тренінгу сприяла посиленню навичок у прийнятті свідомих, обізнаних та виважених фінансових рішень під час користування сучасними фінансовими послугами.

тренінг для безробітніх 2     тренінг для безробітніх 3

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter