Щорічні загальні збори МАСД та Міжнародна конференція на тему «Удосконалення основних принципи ефективних систем страхування депозитів задля зміцнення системи фінансової стабільності», 20-23 Жовтня 2014 року, м. Порт-оф-Спейн, Тринідад і Тобаго

27.10.2014

Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у 13-х Щорічних загальних зборах учасників Міжнародної асоціації страховиків депозитів (далі – МАСД), міжнародній конференції на тему «Удосконалення основних принципи ефективних систем страхування депозитів задля зміцнення системи фінансової стабільності» та засіданнях регіональних комітетів, що проходили у м. Порт-оф-Спейн, Тринідад і Тобаго.

Учасники міжнародної конференції обговорили і проаналізували зміни до «Основних принципів ефективних систем страхування депозитів» (далі – Основні принципи), затверджені Виконавчою радою МАСД. Удосконалені Основні принципи визначили більш чіткі стандарти зокрема щодо страхового покриття, фінансування та корпоративного управління страховиків депозитів. Крім того, в оновлених Основних принципах було відображено зростаючу роль систем страхування депозитів в управлінні кризовими явищами і врегулюванні неплатоспроможності банків.

Під час 13-х Щорічних загальних зборів МАСД відбулися вибори скарбника асоціації та членів Виконавчої ради МАСД, було також затверджено річний звіт та бізнес-план асоціації на 2015 рік. Учасники зборів також ознайомилися з презентацією комітету МАСД з питань досліджень і інформації про результати щорічного опитування страховиків депозитів. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб взяв активну участь у цьому дослідженні за що був нагороджений похвальною грамотою МАСД.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter