Щорічні загальні збори учасників Міжнародної асоціації страховиків депозитів та міжнародна конференція на тему «Управління процесом фінансових реформ», листопад 2013 року, м. Буенос-Айрес, Аргентина

13.11.2013

Делегація Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, очолювана директором-розпорядником Шаровою О.І. взяла участь у Щорічних загальних зборах учасників Міжнародної асоціації страховиків депозитів (далі – МАСД), міжнародній конференції та засіданнях Європейського і Євразійського комітетів, що проходили у м. Буенос-Айрес, Аргентина.

 Під час міжнародної конференції на тему «Управління процесом фінансових реформ», в якій взяли участь 210 учасників з 60 країн світу, було розглянуто і проаналізовано зміни, що відбулися в глобальній фінансовій системі, вплив останньої фінансової кризи на програми страхування вкладів, банківській сектор та мережі фінансової безпеки загалом. Учасники конференції також обговорили питання фінансування систем гарантування вкладів, реформування систем виведення неплатоспроможних банків з ринку та розробки планів дій на випадок кризових явищ.

Під час 12 Щорічних загальних зборів МАСД відбулися вибори членів до виконавчої ради МАСД. Учасники зборів також затвердили річний звіт МАСД за період 2012/2013 рр., а також бізнес-план асоціації на 2014/ 2015 рр.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter