Навчальна програма в рамках Меморандуму про співпрацю між Фондом гарантування вкладів фізичних осіб та Федеральною корпорацією страхування депозитів (США), жовтень 2011 року, м. Даллас, штат Техас, та м. Вашингтон, штат Вірджинія, Сполучені Штати Америки

31.10.2011

З 23 по 30 жовтня 2011 року працівники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі — Фонд) брали участь у навчальних програмах, що були організовані Федеральною корпорацією страхування депозитів (США) (далі — ФКСД) в рамках Меморандуму про співпрацю між Фондом та ФКСД та спільного Плану дій на 2011- 2012 роки.

Під час проведення навчальної програми, яка відбулася в м. Даллас, штат Техас, було розглянуто та опрацьовано ряд важливих питань на тему «Виведення неплатоспроможного банку з ринку», а також увага була приділена вивченню питання діяльності ФКСД як регулятора, зокрема, в частині здійснення виїзного та безвиїзного нагляду.

Навчальна програма, що проходила в м. Вашингтон, штат Вірджинія, включала ряд важливих питань, а саме: кадрові, інформаційні технології, фінансові (бюджетування, інвестиційна політика, фінансування ФКСД у разі недостатності коштів для виведення неплатоспроможного банку з ринку), розрахунок диференційованих зборів, оцінка ризиків банків, захист споживачів та розкриття інформації.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter