Перша спільна міжнародна конференція МАСД та ЄФСД на тему „Посилення фінансової стабільності – внесок систем страхування депозитів”, вересень - жовтень 2010 р., м. Рим, Італія

04.10.2010

З 30 вересня по 1 жовтня 2010 року, в м. Рим, Італія в рамках діяльності МАСД та ЄФСД відбулася перша спільна конференція МАСД та ЄФСД на тему» Посилення фінансової стабільності – внесок систем страхування депозитів», участь в якій взяли представники страховиків депозитів, центральних банків та банківських асоціацій таких країн світу: Італії, Албанії, Індії, Польщі, Росії, Сербії, Японії, Туреччини, США, Мексики, Німеччини, Великобританії, Вірменії, Азербайджану, Естонії, Литви, Лівану, Йорданії, Угорщини, Франції, Греції, Кіпру, України та інших країн.

На конференції представники систем страхування депозитів різних країн світу обговорювали питання реформування ринку фінансових послуг в ЄС та ролі учасників фінансової системи у забезпеченні фінансової стабільності та її зміцненні. Також були розглянуті законодавчі ініціативи та інституційні механізми, які сприяють фінансовій стабільності та транскордонній співпраці. Особливу увагу учасники конференції приділили питанням подолання фінансової кризи та огляду стану банківського сектору ЄС після кризи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter