ЩОРІЧНІ ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ МАСД ТА МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ НА ТЕМУ «ГОТОВНІСТЬ ДО КРИЗИ – ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ І КООРДИНАЦІЯ, АНТИКРИЗОВІ КОМУНІКАЦІЇ ТА ПЛАН ДІЙ НА ВИПАДОК НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ», 29-30 ЖОВТНЯ 2015 РОКУ, М. КУАЛА-ЛУМПУР, МАЛАЙЗІЯ

04.11.2015

Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у 14-х Щорічних загальних зборах та засіданнях регіональних комітетів Міжнародної асоціації страховиків депозитів (далі – МАСД) та конференції на тему «Готовність до кризи – організаційні заходи і координація, антикризові комунікації та план дій на випадок надзвичайних ситуацій», а також у, що проходили у м. Куала-Лумпур, Малайзія.

У конференції взяли участь 380 представників страховиків депозитів, регуляторів фінансового ринку, Світового банку та міжнародних інших фінансових установ із 64 країн світу. Захід було організовано Малайзійською корпорацією страхування депозитів. Учасники міжнародної конференції обговориливажливість якомога раннього виявлення проблем і здійснення про-активних заходів з метою їх вирішення. Було проаналізовано уроки,винесені після останньої глобальної кризи, та реформи, які в результаті  були впроваджені у фінансовому секторі різних країн.Учасники також ознайомились з психологічними аспектами і особливостями поведінки людей під час фінансової кризи та обговорили питання організації антикризових комунікацій.

Під час 14-х Щорічних загальних зборів відбулися вибори членів Виконавчої ради та президента МАСД. Новим президентом МАСД було обрано пана Томаса Хьоніга, віце-голову Федеральної корпорації  страхування депозитів (США).  Учасники зборів також ознайомилися з презентаціями представників Світового банку та Міжнародного валютного фонду про проекти технічної допомоги, які здійснюються цими організаціями для страховиків депозитів у різних регіонах світу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter