Фонд вручив сертифікати студентам, які пройшли спецкурс «Система гарантування вкладів фізичних осіб»

02.12.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

IMG 5244Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у рамках підвищення фінансової обізнаності громадян провів освітні інтерактивні майстер-класи для студентів «Університету банківської справи». Зустрічі проходили у спеціально розробленому форматі «тренінг для тренерів». По завершенню, слухачі отримали сертифікати, видані у підтвердження того, що вони успішно закінчили курс «Система гарантування вкладів фізичних осіб», а отже – мають можливість і самі читати лекції з фінансової грамотності.

Уперше лекцію у форматі «тренінг для тренерів» для студентів УБС Фонд гарантування провів напередодні Всесвітнього дня заощаджень, 13 жовтня. Їхня мета – навчити майбутніх фахівців фінансового сектору проводити лекції з підвищення фінансової грамотності громадян самостійно. Основні положення функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб в Україні були представлені студентам у вигляді практичних задач, прикладів та тестів.  

Інформування громадськості про систему гарантування вкладів фізичних осіб, захист прав та інтересів вкладників та підвищення рівня фінансової грамотності населення – є одним із пріоритетів діяльності Фонду. У вільному доступі на офіційному сайті Фонду у спеціальному розділі «Фінансова просвіта» розміщено Освітній курс з фінансової грамотності, розроблений за підтримки Програми розвитку фінансового сектору (USAID/FINREP-II). Крім того, у розділі містяться інформаційні брошури, зокрема, із питаннями-відповідями про гарантування вкладів фізичних осіб в Україні та порадами вкладникам, що робити, якщо банк визнано неплатоспроможним.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter