Члени Експертної Ради ФГВФО обговорили підсумки 2017 року та плани роботи Фонду гарантування на 2018 рік

28.12.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Члени Експертної Ради ФГВФО обговорили підсумки 2017 року та плани роботи Фонду гарантування на 2018 рік. Це стало темою чергового засідання, яке відбулось 22 грудня за участі заступника директора-розпорядника Фонду гарантування Андрія Оленчика у приміщенні Фонду гарантування.

Адаптація законодавства України до законодавства ЄС у сфері функціонування системи гарантування вкладів – одне з головних, розглянутих на засіданні питань. Підкреслювалось, що основна підготовча робота у цьому процесі повинна бути зроблена протягом 2018 року.

На зібранні обговорили реалізацію програми з підвищення рівня фінансової грамотності із залученням відповідного проекту USAID. Плани роботи та заходів Фонду гарантування на 2018 рік – уже затверджені. Станом на сьогоднішній день активно відбувається процес переформатування колл-центру ФГВФО у інформаційно-консультаційний центр з фінансової грамотності.

Члени Експертної Ради вирішили до наступного свого засідання зібрати пропозиції і погодити детальний план діяльності Ради на 2018 рік.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter