Оголошення щодо проведення Конкурсу на краще відео з питань фінансової грамотності серед студентів вищих навчальних закладів

07.02.2018

Logo picture black ukrВ рамках святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні (Global Money Week) Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» оголошує конкурс відео-робіт на тему «Фінансова грамотність» серед студентів вищих навчальних закладів України. Метою Конкурсу є залучення молоді до поглибленого вивчення фінансових питань, стимулювання творчого мислення і отримання практичних навиків у фінансовій сфері. Створення відео сприятиме розвитку раціональної фінансової поведінки, а також допоможе засвоїти та покращити фінансові знання серед студентів.

Переможці Конкурсу (індивідуальний Учасник або кожен Учасник Команди) отримають цінні призи від партнера Конкурсу:

        AppleWatch        JBL    Hard disk

1 місце 

смарт-годинник Apple Watch

2 місце

акустична система JBL

3 місце

жорсткий диск (1 ТБ)

Учасникам Конкурсу пропонуються такі теми для створення відео-робіт:

  • Мистецтво заощаджувати: корисні лайфхаки
  • Банк, а не банка – ось де безпечніше зберігати власні заощадження

Для участі у Конкурсі студентам з 7 до 28 лютого 2018 року (включно) необхідно:

Брати участь у Конкурсі можна індивідуально або як Команда (не більше двох осіб в одній Команді).

Кожен індивідуальний Учасник або Команда має право надати для участі у Конкурсі тільки одну відео-роботу тривалістю не більше 3 хв.

Оцінювання відео-робіт учасників Конкурсу відбуватиметься в два етапи:

  • онлайн - голосування з 1 до 8 березня 2018 року (включно)
  • оцінка експертного журі з 9 до 12 березня 2018 року (включно)

Всі відео-роботи будуть розміщені з 1 до 8 березня 2018 року на офіційній сторінці Конкурсу на веб-сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за згаданим вище посиланням для онлайн - голосування.

Результати Конкурсу буде оголошено 13 березня 2018 року на офіційній сторінці Конкурсу (finlitvideo.fg.gov.ua) на веб-сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також шляхом інформування переможців через повідомлення, надіслане на електронні адреси, зазначені в реєстраційній анкеті.

Детальні умови Конкурсу за посиланням.

З будь-яких питань щодо участі у Конкурсі звертайтесь до Олесі Шніцер, представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за телефоном: (044) 333 65 63 або електронною поштою: [email protected] або до Марини Кулігіної, представника Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» за телефоном: (044) 237 02 10 або електронною поштою: [email protected]

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter