Представники Фонду гарантування провели тренінг для працівників Територіального центру соціального обслуговування

05.10.2018

Trening 2.1Другу частину навчального тренінгу з фінансової обізнаності для слухачів Університету ІІІ віку та підопічних Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Дарницького району міста Києва було проведено представниками Фонду гарантування 03 жовтня 2018 року.

Під час тренінгу слухачі доповнили та систематизували свої знання про такі фінансові інструменти як банківські вклади та кредити; отримали рекомендації з безпечного користування банківськими картками. Крім того, учасники на практиці навчилися особливостям вибору депозитів та розрахунку реальної вартості позики у різних фінансових установах, а також під час дискусії обговорили аспекти безпечного і раціонального використання різних фінансових продуктів та критерії вибору надійних фінансових установ.

Trening 2.2Особливу увагу було приділено питанням функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб в Україні та ролі Фонду гарантування в ній.

За результатами тренінгу учасники дійшли загального висновку «Найкращий захист своїх заощаджень – фінансова обізнаність!».

 

 

 

Trening 2.4     Trening 2.3

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter