Представники Фонду гарантування взяли участь у навчальному семінарі для підготовки тренерів з викладання курсу «Фінансова грамотність»

28.08.2019

IMG 006119-20 серпня у Львові відбувся навчальний семінар для підготовки тренерів з викладання курсу «Фінансова грамотність» за оновленими навчальними матеріалами «Фінансова грамотність. Фінанси. Що? Чому? Як?», організований Міністерством освіти і науки України за підтримки проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», участь в якому взяли фахівці Фонду гарантування Олеся Шніцер та Оксана Порошинська.

 

IMG 0579

Семінар був проведений з метою покращення розуміння методистами обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти нового змісту курсу та ознайомити їх з інноваційними методиками викладання предмету. Зокрема, на семінарі було продемонстровано методичні техніки викладання оновлених навчальних матеріалів курсу «Фінансова грамотність. Фінанси. Що? Чому? Як?» для учнів 10-11 класів, надано роз’яснення основних фінансових понять курсу «Фінансова грамотність Фінанси. Що? Чому? Як?» та обговорено практичні питання впровадження курсу.

Також під час семінару відбулося експертне обговорення оновлених матеріалів з фінансової грамотності, у якому взяли участь Наталія Забуга, завідувач сектора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Юлія Вітка, заступник керівника Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», Олена Тригуб, головний фахівець Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій НБУ та Олеся Шніцер, завідувач сектору фінансової грамотності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. 

     IMG 0051

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter