Фонд гарантування та ГО «Діловий клуб «Партнер» підписали Меморандум про партнерство

11.09.2019

IMG 97025 вересня Фонд гарантування та ГО «Діловий клуб «Партнер» підписали Меморандум про партнерство та співробітництво, спрямоване на створення сприятливих умов для інтеграції практик із фінансової грамотності дорослих і дітей та розвитку сімейної фінансової культури.

Від Фонду гарантування документ підписав заступник директора-розпорядника Андрій Оленчик, від ГО «Діловий клуб «Партнер» – президент Сергій Івагло.

Відповідно до даного Меморандуму сторони домовились співпрацювати та координувати свої повноваження та функції в галузі просвітницької діяльності, інформування громадськості про функціонування системи гарантування вкладів фізичних осіб, захисту прав та охоронюваних законом інтересів вкладників, підвищення рівня фінансової грамотності населення, проведення роз’яснювальної роботи серед населення України в області фінансів та управління ними, а також розвитку у населення практичних навичок обачливої фінансової поведінки.

У вітальному слові до учасників заходу заступник директора-розпорядника Андрій Оленчик наголосив, що рівень фінансових знань та фінансової поведінки населення є питанням національної безпеки. Від цього залежить, наскільки високим буде рівень довіри до банківської системи і до держави в цілому. Тому підвищення рівня фінансової грамотності населення повинно мати системний і комплексний характер і бути розрахованим на довгострокову перспективу, відповідно до провідних світових практик.

     

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter