Фонд гарантування та Проєкт USAID «Трансформація фінансового сектору» підписали план заходів на наступний рік

11.12.2019

Фонд гарантування та проєкт USAID «Трансформація фінансового сектору», у рамках Протоколу про співпрацю, підписали 05 грудня 2019 року план заходів на наступні 12 місяців.

Від Фонду гарантування документ підписав заступник директора-розпорядника Андрій Оленчик, від проєкту USAID «Трансформація фінансового сектору» - його керівник Роберт Бонд.

Основними напрямками співпраці є підтримка ініціатив з підвищення фінансової грамотності та організаційна підтримка. Проєкт USAID багато років ефективно підтримує Фонд гарантування вкладів у сфері фінансової грамотності та захисту прав споживачів фінансових послуг. Одне з основних завдань Фонду – це бути джерелом знань для споживачів фінансових послуг. Співпраця з Проектом дає можливість зробити вагомий вклад у розвиток фінансової культури в Україні.

Роберт Бонд, керівник проекту USAID зазначив: «Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завжди був нашим надійним, послідовним та ефективним партнером у впровадженні реформування фінансового сектору. Одна з основних цілей нашого Проекту – це відновлення довіри до фінансового сектору, до фінансової системи, і ми дуже раді, що Фонд продовжує залишатися на передовій цієї діяльності».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter