Ліга амбасадорів фінансової грамотності продовжує активну роботу з фінансової просвіти

23.11.2022

Для реалізації завдань з підвищення рівня фінансової грамотності населення України Фонд втілює низку проєктів, завдяки активній роботі об'єднання фахівців з фінансової грамотності - Ліги амбасадорів фінансової грамотності.

10 листопада 2022 року відбулось чергове засідання Ради амбасадорів фінансової грамотності в оновленому складі: до складу Ради увійшли два нових учасники - Сергій Зайцев та Олена Мартинюк, які підтвердили свій високий рівень професіоналізму і кваліфікації під час співпраці в рамках Національного проєкту з фінансової грамотності. Відтак, станом на сьогодні до складу Ради входить 11 учасників. Також Рада продовжила повноваження Координатора Ради Сергія Івагло ще на рік.

Учасники зустрічі обговорили плани діяльності Ліги амбасадорів фінансової грамотності на 2023 рік та висловили сподівання, що спільні проєкти Фонду та Ліги амбасадорів фінансової грамотності сприятимуть масштабуванню діяльності у сфері підвищення рівня фінансової грамотності та нададуть інформаційну підтримку всім верствам населення країни.

Крім того, статусу Амбасадора набуло ще 30 учасників, які в рамках цього проєкту беруть активну участь у розповсюдженні знань про систему гарантування вкладів та поширенні фінансової грамотності серед громадян України.

Амбасадори фінансової грамотності Фонду, яких на сьогодні вже більше 80, впроваджують знання з фінансової просвіти через навчальні заходи, які проходяться онлайн, в ігрових та лекційних форматах по всій території України.

Довідка. Ліга амбасадорів фінансової грамотності Фонду ‒ об’єднання фахівців, які системно і активно займаються фінансовою просвітою шляхом проведення навчальних заходів різних форматів (онлайн, ігрових, лекційних тощо) по всій території України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter