Global Money Week – 2023: українські учні та студенти взяли участь у Всеукраїнському фінансовому батлі «Управління життєвим капіталом»

04.04.2023

28 березня 2023 року в рамках заходів міжнародної ініціативи з розповсюдження фінансової грамотності серед дітей та молоді Global Money Week – 2023 відбувся Всеукраїнський фінансовий батл «Управління життєвим капіталом».

Освітній захід відбувся завдяки спільним зусиллям фахівців кафедри банківської справи та страхування факультету фінансів КНЕУ імені В.Гетьмана, Фонду гарантування вкладів та членів громадської організаціїї «Діловий клуб «Партнер». Також хотілося б відзначити особливу підтримку завідувача кафедри банківської справи та страхування, члена Експертної Ради Фонду гарантування вкладів Людмили Примостки та модератора заходу - доцента кафедри банківської справи та страхування Тетяни Стецюк.

У фінансовому батлі взяли участь студенти КНЕУ імені В.Гетьмана, Фахового економічного коледжу, учні школи №149 міста Києва, школи №9 міста Бровари та шкіл Згурівської громади Київської області.

Всеукраїнський фінансовий батл «Управління життєвим капіталом» це можливість учасникам взяти участь у грі-симуляторі «Життєвий капітал» та змоделювати у хронологічному порядку власне фінансове життя, обрати різні вихідні умови та багато варіантів дій, залежно від ігрової ситуації.

Умови гри максимально наближені до життя та сучасних економічних процесів України. І, відповідно, дають змогу учасникам пропрацювати важливі навички управління власними ресурсами та опанувати знання зі сфери фінансів в «реальних» умовах. Гра-тренінг допомагає протестувати власні знання та навички з управління ресурсами та врахувати можливі ризики пов’язані з особистими фінансами, з якими можна зустрітися в реальному житті.

Тепла атмосфера заходу і живе, дружнє спілкування учнів шкіл, студентів, тренерів та викладачів кафедри Київського національного економічного університету імені В.Гетьмана дали можливість учасникам не тільки зрозуміти важливість знань з фінансової грамотності, а й отримати велику кількість позитивних емоцій.
Під час фінансового батлу Амбасадори фінансової грамотності Фонду, досвідчені тренери – Ірина Коваленко, Олена Мартинюк, Ольга Рузанова, Ольга Воловська, Валентина Касьяненко та співавтор гри-тренінгу «Життєвий капітал» Віталій Коваленко висвітлювали важливі теми зі світу фінансів, водночас, використовуючи практичні та ігрові приклади.
Можна сміливо сверджувати, що переможцями стали всі учасники Всеукраїнського фінансового батлу «Управління життєвим капіталом»!Кожен з учасників заходу був відзначений грамотою та отримав пам'ятний подарунок.
Батл став чудовою можливістю для учнів осягнути дорослий світ, а для студентів - виявити цінності, які об'єднують успішних людей.

  

  

   

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter