V Регіональний турнір з фінансової грамотності у Черкаській області

21.02.2024

З метою підвищення фінансової грамотності з 22 грудня 2023 року по 27 січня 2024 року відбувся V Регіональний турнір з фінансової грамотності у Черкаській області. У турнірі взяли участь учні 10-11-х класів та учнівські об’єднання закладів загальної середньої та позашкільної освіти Черкаської області.

Захід організовано Черкаським обласним інститутом післядипломної освіти педагогічних працівників і Черкаським державним технологічним університетом, за підтримки Управління освіти і науки Черкаської ОДА, Черкаської міської ради, Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ЧГРУ АТ КБ «ПриватБанк», Черкаської обласної дирекції АБ «Укргазбанк», ГО Ротарі клуб «Черкаси-Синергія» за участі Французько-Українського міждержавного комітету.

Турнір відбувся у два етапи. На першому відбірковому етапі учасники 12 команд презентували свої роботи на тему: «Фінансова оборона України в умовах воєнного стану» та виборювали своє місце у фіналі.

За результатами першого етапу у фінал вийшли три команди: «Золотий запас», «АVANS», «Financial Harmony». Команди, що перемогли у першому турі, мали доповнити конкурсну роботу кейсом «Фінансова підтримка ЄС України в умовах війни: джерела, обсяги та напрями» та презентувати її у фіналі. Журі турніру надзвичайно високо оцінили підготовку команд-учасників.

Всі учасники турніру та їх тренери отримали Подяки від ректора Черкаського державного технологічного університету та заохочувальні призи від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Також переможці турніру отримали цінні подарунки від спонсорів.

Турнір з фінансової грамотності став важливою подією для всіх учасників, які збагатили свої знання та навички у сфері фінансів. Під час змагань їх учасники не лише продемонстрували свої знання, але й поспілкуватись з експертами у галузі фінансової грамотності.

Турніри з фінансової грамотності – це захоплююча та корисна ініціатива, що сприяє підвищенню фінансової просвіти суспільства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter